• Lorem ipsum

Werken met Merken

Met verheuging delen wij het nieuws dat Werken met Merken recentelijk een belangrijke stap heeft gezet in onze samenwerking met Kunststofreus.nl. Als onderdeel van deze samenwerking heeft Werken met Merken een matrijs aangeschaft voor de productie van hoogwaardige kunststof funderingsbalken. Deze investering benadrukt onze gezamenlijke toewijding aan kwaliteit en innovatie in de bouwsector.

Om deze samenwerking verder te intensiveren en onze klanten nog meer mogelijkheden te bieden, hebben wij besloten om de kunststof funderingsbalken van Kunststofreus.nl ook beschikbaar te stellen in onze eigen webshop. Wij zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van deze hoogwaardige producten ons assortiment verrijkt en onze klanten nog beter van dienst kan zijn bij hun bouwprojecten.

Om het bestelproces voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we een directe link toegevoegd naar het bestelgedeelte op de website van Werken met Merken. Hierdoor kunnen klanten naadloos doorklikken naar het bestelproces bij onze betrouwbare partner. Uw bestelling wordt rechtstreeks afgehandeld door Werken met Merken, waarbij u kunt profiteren van hun expertise en uitstekende service op het gebied van bouwmaterialen.

Wij geloven dat deze samenwerking niet alleen de beschikbaarheid van hoogwaardige kunststof funderingsbalken vergemakkelijkt, maar ook de synergie tussen Kunststofreus.nl en Werken met Merken versterkt. Wij kijken ernaar uit om gezamenlijk meer projecten te ondersteunen en onze klanten te voorzien van de beste bouwmaterialen en oplossingen.

Hoewel bestellen van de kunststof funderingsbalken niet mogelijk is in onze eigen webshop, hebben wij de link naar Werken met Merken toegevoegd om het bestelproces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in Werken met Merken en Kunststofreus.nl.

Werken met Merken
€46,00Excl. btw
op voorraad
Kunststof funderingsbalken beschermen blokhutten en tuinhuisjes tegen optrekkend vocht. Traditionele materialen zoals hardhout en vuren hebben nadelen, maar kunststof balken bieden de beste oplossing. Gemaakt van gerecycled kunststof. Lees meer
Funderingsbalken
Kunststof funderingsbalken beschermen blokhutten en tuinhuisjes tegen optrekkend vocht. Traditionele materialen zoals hardhout en vuren hebben nadelen, maar kunststof balken bieden de beste oplossing. Gemaakt van gerecycled kunststof.
€46,00Excl. btw