• Lorem ipsum

Kunststofreus.nl is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van kunststoffen gemaakt uit 100% gerecycled afvalplastics. Onze producten hebben een natuurlijke uitstraling en passen bij uitstek in een natuurlijke duurzame leefomgeving.

Onze producten gaan levenslang mee. Mocht ons product niet langer worden gebruikt dan nemen we het terug en kijken we samen welk nieuw leven het kan krijgen. En waar mogelijk compenseren we CO2. Zo waarborgen wij onze circulaire werkwijze.

In ons leveringsprogramma treft u een grote verscheidenheid aan van kunststof palen, kunststof planken, kunststof vlonders, diamantkoppalen, kunststof beschoeiingen en nog veel meer duurzame oplossingen. Door ons grote netwerk van leveranciers kunnen wij bijna elk product leveren.

Mocht u onverhoopt op zoek zijn naar een product dat niet vermeld staat op de website, dan horen wij dit graag van u. Wij leveren onze producten in Nederland en België.

onze grondstofHOE NIEUW MATERIAAL UIT OUD PLASTIC WORDT GECREËERD
Voor de productie van de kunststoffen wordt eerst het voorgesorteerde oude plastic ontdaan van alle vreemde stoffen, zodat het vervolgens in machines kan worden verkleind en gereinigd tot bruikbare eenheden. Na de reiniging wordt het materiaal verwerkt tot pellets via mechanische processen en vervolgens gemengd tot een kunststofcompound. Door smelten en extrusie ontstaan hoogwaardige prefabonderdelen in onze werkplaatsen.

RECYCELEN KAN OOK IN KLEUR

Standaard zijn onze hanit® producten grijs, omdat deze kleur automatisch ontstaat door de verwerking van de diverse verpakkingsmaterialen uit de gele zak. Door kleurbatches toe te voegen tijdens het recyclingproces kunnen we ook andere kleuren produceren en onze klanten een gevarieerde productselectie aanbieden. Zo zijn veel hanit® producten verkrijgbaar in bruin, antraciet, rood, blauw of groen.


 


INNOVATIEF BRONNENBEHEER

Bij de productie van onze producten streven we er altijd naar om zo energie- en hulpbronvriendelijk mogelijk te zijn, omdat resource management in ons bedrijf van groot belang is gedurende de hele waardeketen. Om een positieve bijdrage te leveren aan milieu- en klimaatbescherming, vermijden we bijvoorbeeld water bij de reiniging van het ruwe materiaal en gebruiken in plaats daarvan een droog mechanisch proces. Bovendien worden productieoverschotten en snijafval verzameld en opnieuw in het productieproces ingebracht, zodat er geen hulpbronnen verspild worden.