• Lorem ipsum

Verzenden
Alle bestellingen worden bezorgt door Gesink transport uit Zelhem of VCA koeriers uit Arnhem. De keuze hierin is afhankelijk van het volume, gewicht en de bereikbaarheid van de loslocatie. Onze transporteurs bellen u 24 uur van te voren voor het maken van een losafspraak. Wanneer onze transporteur bij u komt en er niemand aanwezig om de goederen te ontvangen, dan zijn wij genoodzaakt om deze meerkosten door te rekenen.

Volgens de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen via internet het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering van het product.  Uw retourzending dient binnen 14 kalenderdagen na aflevering in ons bezit te zijn. Kiest u voor creditering, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending terug op uw rekening.

Afhalen
Uiteraard kunt u ook uw bestelling komen afhalen bij ons magazijn in Arnhem. Neem vooraf altijd eerst contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat uw bestelling gereed staat om afgehaald te worden. Het adres van ons magazijn is: Westervoortsedijk 73 FC, 6827 AV, Arnhem. Voor het afhalen van bestellingen hanteren wij géén extra kosten.