• Lorem ipsum

Verzenden
Alle bestellingen worden bezorgd door Rabelink uit Doetinchem of VCA koeriers uit Arnhem. De keuze hierin is afhankelijk van het volume, gewicht en de bereikbaarheid van de loslocatie. Onze transporteurs bellen u 24 uur van te voren voor het maken van een losafspraak. Wanneer onze transporteur bij u komt en er niemand aanwezig is om de goederen te ontvangen, dan zijn wij genoodzaakt om deze meerkosten door te rekenen.

Volgens de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen via internet het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering van het product.  Uw retourzending dient binnen 14 kalenderdagen na aflevering in ons bezit te zijn. Kiest u voor creditering, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending terug op uw rekening.

Afhalen
Uiteraard kunt u ook uw bestelling komen afhalen bij ons magazijn in Arnhem. Neem vooraf altijd eerst contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat uw bestelling gereed staat om afgehaald te worden. Het adres van ons magazijn is: Westervoortsedijk 73-FC, 6827 AV, Arnhem. Voor het afhalen van bestellingen hanteren wij géén extra kosten.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.