• Lorem ipsum

Uw bestelling wordt bij u thuis afgeleverd of indien u dat wenst op een ander door u aangegeven adres. De transporteur bepaalt wanneer uw bestelling wordt geleverd, u krijgt hiervan een dag tevoren bericht. standaard leveren wij de bestelling met een vrachtauto met kooiaap. Hierdoor hoeft uzelf niet te zorgen voor losmogelijkheden.

Doordat wij rechtstreeks inkopen bij onze producenten kunnen wij de prijzen laag houden. Zodra wij een bestelling binnen krijgen geven wij deze in opdracht bij onze producenten en zodra de opdracht gereed is zullen wij de bestelling op transport zetten naar u. Om ook de transportkosten laag te houden en u een lage prijs te kunnen garanderen groeperen wij de diverse bestellingen altijd. hierdoor kan het voorkomen dat de levertijden iets oplopen.

Normaal gesproken hebben wij een levertijd van ca. 3 tot 4 weken. Mocht een product niet voorradig zijn bij onze leveranciers dan zal de levertijd oplopen. Mochten producten slecht beschikbaar zijn dan zullen wij dit kenbaar maken op de pagina van het product.

Vaak krijgen wij de vraag waarom de transportkosten zo hoog zijn. Dit heeft er mee te maken dat onze producten veelal zwaar en lang zijn. Hierdoor dienen wij te rijden met groot materieel.